search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:19
MENU CLOSE

Επανεμφάνιση Κώστα Καραμανλή: Θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών»

19.05.2022 13:21
karamanlis new

Παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή σπάνια. Ακόμα και όταν προκαλείται, δεν απαντάει. Όταν όμως αποφασίζει να μιλήσει, τότε αν μη τι άλλο, υπάρχει ένα σχετικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Αναμένεται να εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής, στην πρώτη επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ».

Η συγκεκριμένη γυναικεία οργάνωση δραστηριοποιείται από το 1983, παρεμβαίνοντας σε ζητήματα ισότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης 40 ετών, θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 1η Ιουνίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτήν θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών».

Η ομιλία του αναμένεται με ενδιαφέρον δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που περνάει η Ευρώπη εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός είχε αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο είχε συναντήσει τρεις φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Κώστας Καραμανλής θα κάνει αναφορές και στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, καθώς και για την πορεία της οικονομίας εν μέσω οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.

Διαβαστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Ο Πέτρος Ευθυμίου θα είναι ο Πρόεδρος του Συνεδρίου – Το παρασκήνιο της απόφασης

Πορτοσάλτε: «Σε ανοιχτή γραμμή με τους Τούρκους ο ΣΥΡΙΖΑ» – «Να ανακαλέσει την αθλιότητα» λέει η Αυγέρη (videos)

Ενεργειακή κρίση: Ευρωπαϊκά σχέδια επί χάρτου ενώ οι πολίτες δεινοπαθούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:19