search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:47
MENU CLOSE

Πρωτιά τηλεθέασης με διαφορά «στήθους»- Έχουν «ρεύμα» τα τηλεπαιχνίδια

19.05.2022 17:43
tiletheasi_new4

Ο πληθυσμός μιας πόλης περίπου σαν εκείνος της Κομοτηνής έκρινε χθες το αποτέλεσμα στην βασική αναμέτρηση ανάμεσα στις σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», των Alpha και Mega, αντιστοίχως.

Ο «Σασμός» ήταν- όπως και προχθές- το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση της ημέρας, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement, όμως η τηλεθέαση του συγκριτικά με την Τρίτη είχε απώλεια 0,4%.

Ταυτόχρονα η σειρά «Η γη της ελιάς» παρακολούθησε τον δείκτη τηλεθέασης από το 11,3% της Τρίτης να δείχνει το 12% την Τετάρτη.

Η κόντρα μεταξύ των δύο σίριαλ σκληρή. Η σειρά του Alpha επέλεξαν και είδαν 51.000 τηλεθεατές περισσότεροι από εκείνη του Mega.

Χθες επίσης το ριάλιτι «Survivor» πέρασε στην τρίτη θέση, από την τέταρτη που ήταν την αμέσως προηγούμενη. Και έγινε αντιμετάθεση με τις «Άγριες μέλισσες που «κατέβηκαν» στο τέταρτο σκαλοπάτι της κλίμακας του ημερήσιο top 10. Η μεταξύ τους διαφορά στους 5.000 τηλεθεατές.

Από εκεί και κάτω διαμορφώνεται ένα σερί που αποτελούν τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», «5χ5» και «Ρουκ Ζουκ» με τον ΑΝΤ1 να πετυχαίνει «τρία στα τρία» της κατηγορίας αυτής προγραμμάτων στην δεκάδα των κορυφαίων τηλεπροτιμήσεων.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το «Live news» του Mega  στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο και έπονται τα τηλεπαιχνίδια «Ο τροχός της τύχης» αλλά και το «Deal» που έκανε comeback στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης, καθώς η τελευταία φορά που είχε πλασαριστεί στην δεκάδα ήταν στις 3 Μαΐου.

Άξιο παρατήρησης είναι πως πέντε στα δέκα προγράμματα της χθεσινής δεκάδας ήταν τηλεπαιχνίδια.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Τσίπρα στον Νίκο Χατζηνικολάου την Παρασκευή στον Real FM

ΣΚΑΪ: Στο ΕΣΡ για παραβιάσεις της νομοθεσίας από την εκπομπή Μπογδάνου το 2017

Πορτοσάλτε: «Σε ανοιχτή γραμμή με τους Τούρκους ο ΣΥΡΙΖΑ» – «Να ανακαλέσει την αθλιότητα» λέει η Αυγέρη (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46