Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε αμηχανία όλοι στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” με την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία αποκάλυψε ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα. Επιπλέον προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπου για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της και για τη σχέση τους που μετρά έναν χρόνο.
Η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε την ευτυχία της και θέλοντας να την σχολιάσει είπε: “Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”.
Εν συνεχεία, αφού την ενημέρωσαν σε τι αναφέρεται η παροιμία η Κατερίνα Καινούργιου αναφώνησε: «Αχ, συγγνώμη παιδιά. Δεν υπονοούσα κάτι, χίλια συγγνώμη. Δεν θυμόμουν ότι η παροιμία είναι έτσι. Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη».
Διαβάστε επίσης:
Άγριες Μέλισσες: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν με λυπήθηκε» είπε η Μαρία Κίτσου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.