search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Ευθυμίου: «Η νέα γενιά του κόμματος σήμερα ζει τη δική της 3η Σεπτέμβρη» 

21.05.2022 07:00
kinal

Αιχμηρός σε πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ αλλά συνεργάστηκαν και εντάχθηκαν είτε στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε στη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.  

«Δεν βρισκόμαστε σε ένα τυπικό κομματικό συνέδριο. Πάνω από τους μισούς συνέδρους μας είναι ηλικίας κάτω των 40 ετών. Όταν πριν από 48 χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, δεν είχατε γεννηθεί. Ο πρόεδρός μας γεννήθηκε 5 χρόνια μετά, το 1979. Σήμερα νιώθουμε τόσο διαφορετικά, γιατί εσείς ζείτε τη δική σας 3η του Σεπτέμβρη. Γιατί το ΠΑΣΟΚ αναγεννάται», ανέφερε ο Πέτρος Ευθυμίου ανοίγοντας τις εργασίες του Συνεδρίου.  

«Σήμερα όλοι μαζί ανοίγουμε το δρόμο για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός μας. Μετά από 12 χρόνια που πάθαμε, μάθαμε και αλλάξαμε. Κάτι που δεν επιτρέπεται ποτέ να ξαναξεχάσουμε. Θα μας το θυμίζουν οι κάθε μορφής καριερίστες που εκποιήθηκαν για μια καρέκλα δεξιά  κι αριστερά!», είπε ο Πέτρος Ευθυμίου στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.  

«Ο ελληνικός λαός έδωσε εντολή σε εμάς με την ψήφο του. Η δική σας 3η Σεπτέμβρη οφείλει να διαφυλάξει το ήθος και τις αρχές της παράταξης. Αυτή ας είναι η ιστορική παρακαταθήκη που όλοι μαζί θ’ αφήσουμε στην πατρίδα», κατέληξε ο κ. Ευθυμίου.

Διαβάστε επίσης:

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Άδεια καρέκλα στην πρώτη σειρά και ένα τριαντάφυλλο στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

ΠΑΣΟΚ: Δείτε backstage φωτογραφίες από την 1η μέρα του Συνεδρίου

Σία Αναγνωστοπούλου: Ο πλούσιος Πολιτισμός αυτής της χώρας, πληρώνει ακριβά το τίμημα των επιλογών της κυβέρνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:22