search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:48
MENU CLOSE

Αντρέας Γεωργίου: Γιατί δεν θα έμπαινε ποτέ στη «Γη της Ελιάς»

24.05.2022 08:32
Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Κόκκινο Ποτάμι», έρχεται και νέα σειρά εποχής με τον Ανδρέα Γεωργίου   - Media

Καλεσμένος στην παρεά της «Ελένης» ήταν ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία φέτος με τη «Γη της Ελιάς».

«Φέτος ήξερα ότι δεν πρέπει να παίξω. Έπαιξα αρκετά χρόνια. Τώρα η «Γη της Ελιάς» κάνει επιτυχία. Περάσαμε δύσκολες συνθήκες με τον κορωνοϊό, έπρεπε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Όλοι μαζί καθίσαμε και το μελετήσαμε αρκετά για να μη λείψουμε από τον αέρα και τα καταφέραμε».

«Δεν θα έμπαινα ποτέ στη «Γη της Ελιάς», γιατί νιώθω την ανάγκη να είμαι εκεί με τα παιδιά, τα καινούρια μας τα παιδιά κυρίως. Είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις μαζί τους σκηνοθετικά από το να παίζω και να είμαι εκεί σαν ηθοποιός», δήλωσε.

Ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως έρχονται προσεχώς νέοι χαρακτήρες στη «Γη της Ελιάς». Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στα επόμενα επεισόδια είναι ο Κούλης Νικολάου και η Βάσια Παναγοπούλου, ενώ η σειρά πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

ΚΚΕ: Καταγγέλλει ότι το youtube «κατέβασε» το κανάλι της Σεμίνας Διγενή

Τηλεθέαση: Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο «κατεβαίνει» ο αριθμός των θεατών των καναλιών

Ταξιδιωτικές εκπομπές με επιδερμική προσέγγιση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20