search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:26
MENU CLOSE

Χαρακτηριστικά κινούμενης άμμου στο μεταγραφικό τηλεοπτικό παζάρι (photos)

24.05.2022 15:37
tileorasi_28322_new

Ό,τι συνέβαινε με «χαμηλά την μπάλα» το προηγούμενο διάστημα σε επίπεδο επαφών και βολιδοσκοπήσεων ανάμεσα σε τηλεοπτικά πρόσωπα και κανάλια (και αντιστρόφως) πλέον, καθώς η σεζόν οδεύει προς την ολοκλήρωση της και οι σχεδιασμοί για την επόμενη τείνουν προς την οριστικοποίηση και τελική μορφή, η κινητικότητα είναι τόσο έντονη όσο καλά κρύβεται κι ένας λαγός πίσω από μία φτέρη!

Στα φρέσκα από το μεταγραφικό πεδίο, είναι η ολοκλήρωση συνεργασίας του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με την Cosmote TV.

Πρόσωπο με ιστορία ο πολυδιάστατος δημοσιογράφος αφήνει την συνδρομητική πλατφόρμα του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού έπειτα από 7,5 χρόνια συμπόρευσης και με καλές «εικόνες», όπως αναφέρει και σε ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια.

Οι «σειρήνες» της Premiere League και του Μουντιάλ

Κύκλοι με γνώση στα ενδότερα του αθλητικού ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Σωτηρακόπουλος έχει δώσει τα χέρια με τη Nova. Περίπου λογικό και αναμενόμενο αν αναλογιστείτε ότι η Nova από την επόμενη σεζόν και έως το 2028 εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Premiere League. Σημείωση: Μαζί με την Premier League η Nova έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα έξι ομάδων της Super League 1, της ισπανικής La Liga, της γερμανικής Bundesliga, της γαλλικής Ligue 1 και του ολλανδικού Eredivisie.

Άγγελος Τόμπρος

Προς τον ΑΝΤ1– και λόγω Μουντιάλ- κινείται ο Άγγελος Τόμπρος μέχρι τώρα προϊστάμενος στο αθλητικό τμήμα του Open. Στο κανάλι του Αμαρουσίου έγινε σχετική ενημέρωση, στο αθλητικό τμήμα, για την έλευση του δημοσιογράφου με εποπτικό ρυθμιστικό. Μια άνω τελεία σε ότι αφορά στον ΑΝΤ1 και θα επανέλθουμε.

Γνωστό είναι ότι ο Άκης Παυλόπουλος από το Open φαίνεται να κατευθύνεται στο κανάλι του Φαλήρου. Το πιθανότερο- εκτός άλλης εξέλιξης-  να αποτελέσει δίδυμο με τον Δημήτρη Οικονόμου. Στον ορίζοντα του δημοσιογράφου λέγεται ότι υπάρχει και άλλη πρόταση. Μπορεί και από την ΕΡΤ.

Οι βολιδοσκοπήσεις του Open

Φαίη Μαυραγάνη

Την διαδρομή Παιανία-Φάληρο εξετάζει να ακολουθήσει και η Φαίη Μαυραγάνη αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Μάνος Νιφλής

Από την «δεξαμενή» δημοσιογράφων του Real FM  το Open έχει κάνει κρούση στο Μάνο Νιφλή. Ο ραδιοσταθμός λέγεται ότι πιθανόν να «χάσει» και τον Παυλόπουλο (κάνει εκπομπή με το Νιφλή) διότι στη συζητήσεις που γίνονται με τον Σκάι επιθυμία είναι να κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή.

Μάνος Νιφλής – Άκης Παυλόπουλος

 Στο κανάλι της Παιανίας μάλλον κατευθύνεται η Χρύσα Φώσκολου, η οποία προς το παρόν είναι στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

Χρύσα Φώσκολου

Νιφλής και Φώσκολου εικάζεται ότι θα αποτελέσουν το νέο δίδυμο στην πρωινή καθημερινή τηλεοπτική ζώνη του Open και θα αναλάβουν δράση στη θέση των Παυλόπουλου-Ρέβη.

Όμως στον ενημερωτικό-ειδησεογραφικό τομέα του Open «ποντάρουν» στη Ρέβη που τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους. «Σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες.

Το μετέωρο βήμα της Αναστασοπούλου

Μαρία Αναστασοπούλου

Θεωρείται «κλειδωμένο» κατά τηλεοπτικούς κύκλους, ότι στον ΑΝΤ1 πάει η Μαρία Αναστασοπούλου. Μένει να φανεί.

Εδώ υπάρχει μια μικρή ιστορία. Η Αναστασοπούλου που έχει γαλουχηθεί επαγγελματικά στον Σκάι, ήθελε να διαχωρίσει τη θέση της από τον Δημήτρη Οικονόμου και την εκπομπή «Σήμερα» και γίνονταν το προηγούμενο (αρκετό) διάστημα συζητήσεις με τον σταθμό για να αναλάβει δική της εκπομπή.

Οι διμερείς συζητήσεις συνεχίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του σταθμού.

Στο μεταξύ λέγεται ότι την κινητικότητα Αναστασοπούλου «συνέλαβαν» οι αισθητήρες του ΑΝΤ1 και εικάζεται ότι το κανάλι θα επιθυμούσε να την εντάξει στο δυναμικό του, εξετάζοντας την εκδοχή να βρεθεί πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη. Σύμφωνα με όσα είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα στα πλάνα του Παπαδάκη, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο,  θα ήταν μαζί του η Ντόρα Κουτροκόη.

Τα σχέδια όμως είναι για να ανατρέπονται.  Αλλά τίποτα για την ώρα δεν είναι οριστικό.

Ενδιαφέρον επίσης έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε  ΑΝΤ1 και  Νίκο Στραβελάκη.

Δεν θα αποτελούν του χρόνου τηλεοπτικό δίδυμο Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Με αλλαγές θα παρουσιαστεί το καθημερινό «Το πρωινό» και την Σκορδά να παραδίδει σκυτάλη στο Λιάγκα που θα έχει δική του εκπομπή με  ενημερωτικό προσανατολισμό, πλαισιωμένος από τους Τάσο Τεργιάκη και Φωτεινή Πετρογιάννη.

Καταλύτης ο Ιούνιος

Τα χαρακτηριστικά κινούμενης άμμου, με τα μέχρι τώρα «σημάδια» στο μεταγραφικό παζάρι, μάλλον θα διατηρηθούν για το διάστημα των επόμενων λίγων εβδομάδων.

Τηλεοπτικά στελέχη ανέφεραν στο topontiki.gr ότι ζυμώσεις μπορεί να γίνονται αλλά «μέχρι τώρα οριστικοποιήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ Μάιο μήνα και ενώ τα προγράμματα της σεζόν είναι στον αέρα».

Εκτιμάται ότι έως τα τέλη Ιουνίου το τοπίο σε χοντρές γραμμές θα έχει ξεκαθαρίσει.

Άλλωστε αμέσως μετά τις οριστικοποιήσεις συμφωνιών για ανάληψη εκπομπών θα αρχίσουν και επαφές για σχηματισμό δημοσιογραφικών ομάδων που θα τις στελεχώσουν και πρώτοι σχεδιασμοί, ώστε από τέλη Αυγούστου να μπαίνουν σε διαδικασία εκκίνησης τα ενημερωτικά και ψυχαγωγικοενημερωτικά που πρώτα ρίχνονται στη μάχη της τηλεθέασης.

Το topontiki.gr με τεντωμένα τα αυτιά θα αφουγκράζεται και θα ενημερώνει.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Σρόιτερ: «Μου έγινε κι εμένα πρόταση για το GNTM και είπα όχι!» (video)

Επικράτηση του Mega στη «μάχη» για την τηλεθέαση

Τα… έβαλε με την Google η Γερουσία των ΗΠΑ – Νέο νομοσχέδιο για διαφάνεια στα Ψηφιακά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:25