search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:16
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: «Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν! Δεν έχω παιδάκια, προσπαθώ και δεν μπορώ»

24.05.2022 17:06
valantissurvivor-new


Ο Βάλαντης και ο Γιώργος Λάγιος συναντήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα μέσω συνδέσεων στην Super Κατερίνα και η κουβέντα με την Κατερίνα Καινούργιου κινήθηκε σε υψηλούς τόνους από το πρώτο δευτερόλεπτο.


«Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Με ξέρεις τόσα χρόνια, έχεις έρθει εδώ τόσες φορές, ήσουν γλυκύτατος άνθρωπος. Μέσα στο Survivor δεν σε αναγνωρίζαμε Βαλάντη μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να πάρει την απάντηση: «Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Και από το δικό σας και από τους συνεργάτες σας».


Λίγο αργότερα μπήκε στην κουβέντα και ο Γιώργος Λάγιος και οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, μέχρι που ο τραγουδιστής είπε τη λέξη «μαλ…α» στον αέρα.
«Θεωρείτε ότι αυτό είναι το επίπεδό σας, να χρησιμοποιείτε αυτό το λεξιλόγιο; Βρε Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν! Δεν σε αναγνωρίζει κανείς», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, μια αναφορά που έκανε ο Βαλάντης σε αυτούς που έχουν παιδιά και σε αυτούς που δεν έχουν έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε: «Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ». Η παρουσιάστρια, ιδιαίτερα ενοχλημένη του απάντησε: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι;».

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη για metoo: «Αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές»

Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ έχω πάψει να είμαι όμορφη, έχω περάσει στην αντίπερα όχθη» (Video)

Μάρκος Σεφερλής: «Έχω 500 εκατ. προβολές στο Youtube – Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:15