search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε την Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι (Video)

24.05.2022 00:54
elisavet65-new

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας επισκέφθηκε στην Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι, στην τελευταία από μια σειρά δημόσιων εμφανίσεών της που καθησύχασαν την κοινή γνώμη για την κατάσταση της υγείας της ενόψει των εορτασμών για τη συμπλήρωση 70 ετών από την άνοδό της στον θρόνο.

Η 96χρονη βασίλισσα περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης με αμαξάκι του γκολφ, ώστε να μην κουραστεί.

Τον επόμενο μήνα η Βρετανία θα τιμήσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ με 4ήμερες εορταστικές εκδηλώσεις. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν ενημερώσει πως η βασίλισσα Ελισάβετ σκοπεύει να παραστεί σε αρκετές από αυτές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η βασίλισσα της Βρετανίας έκανε μια απροσδόκητη επίσκεψη στα εγκαίνια μιας νέας σιδηροδρομικής γραμμής στο Λονδίνο, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε παρακολουθήσει επίδειξη με άλογα στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν εκφώνησε στις 10 Μαΐου την καθιερωμένη ετήσια ομιλία της στη βρετανικό κοινοβούλιο, μόλις για τρίτη φορά στα 70 χρόνια της βασιλείας της – τις προηγούμενες δύο φόρες (1959 και 1963) ήταν έγκυος. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επικαλέστηκαν τότε προβλήματα κινητικότητας που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε επίσης

ΚΚΕ: Καταγγέλλει ότι το youtube «κατέβασε» το κανάλι της Σεμίνας Διγενή

Ζελένσκι: Πρόθυμος να συναντήσει τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Ερντογάν: Απαράδεκτες και καταδικαστέες – Αναμένουμε την αντίδραση των συμμάχων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40