search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Οικονόμου: Μυθολογία του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι ελληνικές αρχές αγόρασαν το Predator

25.05.2022 20:49
oikonomou_new

«Επαναλαμβάνουμε, σε απάντηση της μυθολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ισχύει απολύτως η διαβεβαίωση ότι οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας ούτε έχουν αγοράσει, ούτε χρησιμοποιούν το λογισμικό παρακολούθησης Predator», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Και επισημαίνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπίμως διαστρεβλώνει ένα ούτως ή άλλως περιπεπλεγμένο δημοσίευμα στο οποίο διατυπώνονται ισχυρισμοί για μια εξ αντανακλάσεως σύνδεση εταιρειών ανάμεσα στις οποίες είναι και εταιρείες – προμηθευτής νόμιμου υλικού του δημοσίου. Προμηθευτής που επανειλημμένα χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της διακυβέρνησής του, χωρίς φυσικά να έχει γνωστοποιήσει δημοσίως το περιεχόμενο των συμβάσεων που υπέγραψε μαζί τους».

Στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου υπογραμμίζει ότι «προσαρμογές αυτού του περιεχομένου αφορούν και οι μετέπειτα συμβάσεις. Για τους ίδιους λόγους που δεν δημοσιοποιήθηκαν τότε, δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν και σήμερα».

Και καταλήγει: «Αλλά από ένα κόμμα που το ψέμα και η υποκρισία είναι η δεύτερη φύση του τίποτα πια δεν μας εκπλήσσει. Το σκοτάδι που προσπαθεί να δημιουργήσει τις τελευταίες μέρες με μυθεύματα και fake news και κατασκοπευτικά σενάρια, για να αμαυρώσει το τεράστιο έργο και τις διεθνείς επιτυχίες της κυβέρνησης, γίνεται μπούμεραγκ για τον ίδιο».

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Αμερικανούς αξιωματούχους για τα F-35: Τι συζήτησαν για την απόκτηση των μαχητικών αεροσκαφών

Microsoft σε Μητσοτάκη: Θέλουμε να είμαστε ένα μικρό κομμάτι στην ανάπτυξη της Ελλάδας

Νέα χλιαρή αντίδραση της Κομισιόν μετά το «ουδέν σχόλιο» για τις δηλώσεις Ερντογάν κατά Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:47