search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:37
MENU CLOSE

Μαξίμου: Οι δημοσκοπήσεις στέλνουν μήνυμα για στόχευση στη νεολαία – Οι κινήσεις Μητσοτάκη 

27.05.2022 07:42
MITSOTKAIS NEW

Η χθεσινή ένταση στο ΑΠΘ και τα επεισόδια που προκάλεσαν οι αστυνομικοί απέναντι στους φοιτητές δεν άρεσαν στο επιτελείου του Πρωθυπουργού. 

Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία χάνει συνεχώς στα νέα κοινά και αυτό είναι ένα πράγμα που προβληματίζει. Αν βάλουμε κάτω και την ήττα της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές είναι κάτι πλέον από ξεκάθαρο ότι οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη στην «γαλάζια» παράταξη. 

Οι μετρήσεις που «τρέχουν» το τελευταίο διάστημα με επίκεντρο τις ηλικίες 18-35 δείχνουν το πρόβλημα της ΝΔ είναι τεράστιο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις σε αυτές τις ηλικίες. Ενώ όσον αφορά τις ηλικίες 17-24 η ΝΔ βρίσκεται πολύ χαμηλά σε σχέση με τα εκλογικά της ποσοστά.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να αλλάξει την ατζέντα και να χτίσει μία γέφυρα με τη νεολαία.Το έκανε την προηγούμενη Πέμπτη σε συνάντηση που είχε με νέους επιστήμονες. Συνάντηση που δεν πήγε καλά γιατί η φράση σου για την «ολιστική ζωή» έκανε τον γύρο του διαδικτύου. 

Σε κομματικό επίπεδο η επόμενη κίνηση του Προέδρου της ΝΔ είναι η ομιλία του σε 2.000 συνέδρους της ΟΝΝΕΔ. Το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα γίνει 3 με 5 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα έχει θέμα την «Ελλάδα του 2030». 

Σε κυβερνητικό επίπεδο θα προχωρήσει τις εξαγγελίες τους για κοινωνική κατοικία και κοινωνική στέγη. 

Διαβάστε επίσης

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσία της στη Βουλή «πυροδότησε» τις φήμες για υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές

Τσακαλώτος: Πώς συνδύασε στη Βουλή την οικολογία, τον νεοφιλελευθερισμό, τα τηγανιτά αβγά… και την μερέντα (Video)

Ελληνοτουρκικά και πυρκαγιές το καλοκαίρι πανικοβάλουν και τρομάζουν την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:36