search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:31
MENU CLOSE

Στηβ Μιλάτος: Τι λέει για την καταγγελία του βιασμού και την ανάρτηση με τη χειρονομία (Video)

28.05.2022 14:00
milatos

Για την καταγγελία του βιασμού σε βάρος του από 21χρονη Βρετανίδα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Στηβ Μιλάτος.

«Το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια. Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Δεν ξέρω τί σκέφτεται ο καθένας», ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Ο 30χρονος και πρώην παίκτης του Big Brother, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, επέμεινε: «Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια».

«Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε. Στη Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και απλώς εμένα εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου και έγινε γνωστό», ισχυρίστηκε.

«Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν απ’ τη χώρα τους. Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Τέλος, για την άσεμνη χειρονομία, είπε: «απάντησα σε αυτούς που εύχονταν να πάθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 21χρονη

Σύμφωνα με τη dimokratiki, η καταγγέλλουσα ανέφερε στην κατάθεσή της πως έχει πάει στη Ρόδο μαζί με τέσσερις φίλες της για διακοπές, προκειμένου γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου και διαμένουν όλες μαζί στους Πεύκους.

Την Τρίτη αποφάσισαν από κοινού να επισκεφτούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή, κι ενώ εξερευνούσαν τα στενά της Λίνδου, πέρασαν όπως είπε έξω το μπαρ που εργάζεται ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τούς κέρασε μία γύρα σφηνάκια.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής.

Ο 30χρονος έφτασε περί την 01:20. Αμέσως, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Αρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;». Την πρώτη φορά δεν δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε όπως είπε «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 30χρονος όπως είπε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία. Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο κατηγορούμενος, την υποχρέωσε σύμφωνα με την καταγγελία σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε. Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε δια της βίας σε πεολειχία. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να τραυματίσει τον εαυτό της με ξυραφάκι. Οι φιλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε την καταγγελία για βιασμό.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Ξέσπασε φωτιά στο ΚΥΤ του Κάρα Τεπέ

Ιωάννινα: 21χρονος φοιτητής έπεσε από τον 3ο όροφο κτιρίου στην Πανεπιστημιούπολη

Παρέμβαση Δήμητρας Πισπιρίγκου: «Με ποιο δικαίωμα μπήκαν και πήραν την τσάντα της Τζωρτζίνας;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:24