search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: 4 συλλήψεις και 29 προσαγωγές μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο ΑΠΘ

29.05.2022 13:50
apth_new

Σε τέσσερις συλλήψεις και 29 προσαγωγές για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο ΑΠΘ προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διάφορα αδικήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, άγνωστα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου κινήθηκαν από χώρο όπου πραγματοποιούνταν μουσική εκδήλωση εντός του ΑΠΘ και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με ρίψεις μολότοφ και άλλων αντικειμένων.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση, παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Παραλίγο τραγωδία στη Χαλκίδα: 5χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά (Video)

«Εκπαίδευση και καταστολή είναι δύο πράγματα που δεν συγχέονται» – Τι λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε σοβαρά από κρότου – λάμψης στο ΑΠΘ (Video)

Μπιλ Γκέιτς: Βάζει πλώρη για τα ελληνικά νησιά – Η επίσκεψη στην Ακρόπολη, το σουβλάκι και η βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:15