search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:40
MENU CLOSE

«Βόμβα» από στέλεχος της FSB: «Ο Πούτιν χάνει την όρασή του – Οι γιατροί του δίνουν 3 χρόνια ζωής»

29.05.2022 15:48
putin-345-new

Το πολύ τρία χρόνια ζωής δίνουν στον Βλαντιμίρ Πούτιν οι γιατροί, μεταδίδει η Mirror.

Σε σχετικό ρεπορτάζ Η βρετανική εφημερίδα, που επικαλείται πληροφορίες από ανώτερο στέλεχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB), αναφέρει πως ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πάσχει «από μια σοβαρή και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου» και χάνει σταδιακά την όρασή του.

«Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως, όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση, χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να πει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία-δυο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα», προσθέτει το στέλεχος της FSB.

Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι, και η κάμερα κατέγραψε ορισμένες παράξενες κινήσεις συστροφής των ποδιών του Ρώσου προέδρου κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους. Ασυνήθιστες κινήσεις του Πούτιν είχαν παρατηρηθεί και σε τηλεοπτική του εμφάνιση νωρίτερα τον Μάιο, εν μέσω φημών ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, εκτός από καρκίνο.

Για καρκίνο είχε μιλήσει και ο επικεφαλής της ουκρανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Κιρίλο Μπουντάνοφ. «Έχει πολλές σοβαρές ασθένειες, μία από τις οποίες είναι ο καρκίνος», ανέφερε.

Το στέλεχος της FSB αποκάλυψε την ιδιαίτερα κακή πρόγνωση των γιατρών για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω μυστικού μηνύματος που απέστειλε στο πρώην στέλεχος της FSB Μπόρις Καρπίτσκοφ, που έχει πλέον αυτομολήσει στη Βρετανία και «κρύβεται από τους εκτελεστές του Πούτιν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται με αυτούς που μας βλέπουν ως εχθρούς»

Περσικός Κόλπος: Διπλωματικός πυρετός για την τύχη των Ελλήνων ναυτικών

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις μόνο «αν η Ρωσία εγκαταλείψει την υποκρισία» – Το μήνυμα συμβούλου του Ζελένσκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:38