search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:20
MENU CLOSE

Ο «Σασμός» είχε τηλεθέαση όση ήταν η χθεσινή θερμοκρασία

31.05.2022 18:38
sasmos65-new

«Χτύπησαν» σχεδόν 30άρια αμφότεροι. Ο υδράργυρος και ο «Σασμός» την Τρίτη, προτελευταία ημέρα του Μαΐου. Μέγιστη θερμοκρασία χθες 29 βαθμοί. 29,1% ήταν το μερίδιο και στο επεισόδιο της σειράς του Alpha. Που πάει να πει ότι- χοντρικά- τρείς στους δέκα μεταξύ 21.00 και 22.41 είχαν «κλειδώσει» στο «Σασμό».

Με απόλυτα νούμερα το επεισόδιο παρακολούθησαν 1.253.000 τηλεθεατές.
Διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση η εξίσου ελκυστική «Η γη της ελιάς» με δυναμική κατά τι μειωμένη σε σχέση με προηγούμενα επεισόδια, όμως και το χθεσινό συγκέντρωσε την προσοχή τηλεθεατών άνω του ενός εκατομμυρίου.

Η τριάδα συμπληρώθηκε από τις «Άγριες μέλισσες» που είχε απόδοση καλύτερα από εκείνη της περασμένης Πέμπτης στο κλείσιμο μεταδόσεων της προηγούμενης εβδομάδας.
Το «Survivor» τερμάτισε τέταρτο με τηλεθέαση ελαφρώς καλύτερη από εκείνη που είχε την περασμένη Πέμπτη αλλά αισθητά πεσμένη σε σχέση με το επεισόδιο της Κυριακής.

Στη ζώνη του 5% διατηρήθηκαν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αλλά και το ριάλιτι «MasterChef», παρότι έχει περάσει στην τελική φάση του.
Η μεσημεριανοαπογευματινή ενημέρωση κρατήθηκε (με το δελτίο του Σκάι και το Live news του Mega) και με χαμηλές αποδόσεις αλλά εντός δεκάδας παρέμειναν το «Ρουκ Ζουκ» αλλά και το μέχρι προσφάτως «δυνατό χαρτί» του Star, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Διαβάστε επίσης:

«Stranger Things»: Η τέταρτη σεζόν… απογείωσε στα streams το «Running Up That Hill» (videos)

Σκάι: Αρχίζει και οριστικοποιείται η πρωινή ζώνη για την επόμενη σεζόν

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1: Διέκοψαν το Πρωινό – Εγκατέλειψαν όλοι το στούντιο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:17