search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: Μέσω skype στο «Χαμογέλα και πάλι» (Video)

04.06.2022 11:37
xristidou

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για την απουσία της από το στούντιο της εκπομπής.

«Καλημέρα αδέρφια, εδώ από το σπίτι μου, ετοιμάζομαι να βγω στην εκπομπή. Ήρθε και η σειρά μου, Covid!», ανέφερε στην ανάρτησή της.

«Ευτυχώς υπάρχει εκεί πίσω ομάδαρα με τρομερό περιεχόμενο. Παρουσιαστάρα ο κουμπάρος μου και φοβερούς καλεσμένους και πάρα πολύ ωραία πράγματα θα δείτε στην εκπομπή», πρόσθεσε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πάντως δεν απουσίασε από το καθιερωμένο ραντεβού της με τους τηλεθεατές, καθώς βγήκε ζωντανά στην εκπομπή μέσω skype.

Στην εκπομπή εξήγησε ότι είναι σχεδόν ασυμπτωματική, ότι τα παιδιά μένουν με τον μπαμπά τους για ασφάλεια και ότι είχε συμπτώματα… εγκυμοσύνης και όχι κορωνοϊού.

«Είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης αλλά είπα να κάνω πρώτα τεστ Covid πιο πιθανό μου φάνηκε. Είμαι σχεδόν ασυμπτωματική με ελαφρύ μπούκωμα» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Αποδοκιμασίες στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ (Video)

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Σπάει» τη σιωπή της για την «κόντρα» με την Κιμ Κατράλ – «Μου μίλησε άσχημα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:50