search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 04:58
MENU CLOSE

Γιώργος Τράγκας: Ο γιος του, Γιάννης, δηλώνει ότι θα αποδεχτεί την κληρονομιά του (Video)

07.06.2022 18:45
tragkas43-new

Σε αποδοχή της κληρονομιάς που του άφησε ο πατέρας του προτίθεται να προχωρήσει ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Αγαπηνό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο MEGA,  ο κ. Αγαπηνός τόνισε πως ο Γιώργος Τράγκας βρισκόταν διαρκώς υπό φορολογικό έλεγχο, ενώ ξεκαθάρισε πως ο δημοσιογράφος ήταν πολύ προσεκτικός και δεν φαίνεται ότι είχε κάτι να φοβηθεί για την περιουσία του.

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ», δήλωσε, αναφέροντας πως η περιουσία του Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Φρέντυ Τράγκας αποποιήθηκε των περιουσιακών στοιχείων του πατέρα του και με ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του, Θέμης Σοφός κοινοποίησε πως ο Φρέντυ Τράγκας δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν.

«Δεν είχαμε καμία σχέση» ανέφερε ο αδελφός του Γιώργου Τράγκα

Ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, τόνισε πως μετά το δεύτερο διαζύγιο του δημοσιογράφου δεν είχαν επαφές και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους.

«Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδερφός μου».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τράγκας: «Δεν ξέρω πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα», δηλώνει ο ετεροθαλής αδερφός του (Video)

Θεσσαλονίκη: Σκηνές Φαρ Ουέστ – Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στην πολυκατοικία του – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη (Photos/ Video)

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι μαρτυρίες των γειτόνων – Ο δράστης έμεινε για ώρα δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του πριν αυτοκτονήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 02:52