search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Συμμορία ανηλίκων σκορπούσε τον τρόμο στο Παγκράτι – Συνελήφθησαν δύο άτομα

08.06.2022 16:54
astinomia_new

Συνελήφθησαν την Τρίτη (7/6), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 15χρονος και ένας 17χρονος, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας που διέπραττε ληστείες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Παράλληλα, ο 17χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την προανακριτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι έχουν διαπράξει δύο ληστείες. Η πρώτη ήταν σε βάρος ανήλικου στο Παγκράτι, τον οποίο με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν και αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, ενώ η δεύτερη σε βάρος επτά ανήλικων στον Βύρωνα, τους οποίους ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και πήραν τα κινητά τηλέφωνά τους.

Παράλληλα, οι δύο συλληφθέντες εμπλέκονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, και σε ληστεία σε βάρος δύο ανήλικων, που διαπράχθηκε στην πλατεία Πλυτά, στο Παγκράτι, για την οποία είχε συλληφθεί 16χρονος αλλοδαπός.

Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Έξι σουγιάδες, 5 μαχαίρια, λεπίδα, τσεκούρι, πτυσσόμενη ράβδος, σιδερογροθιά, 4 θραύστες κρυστάλλων, κουκούλα, ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση, συσκευασία με κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Όσον αφορά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 15χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συσκευασία με κωδεΐνη και 2 κινητά τηλέφωνα. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Προκαλεί ξανά ο τράπερ Trannos – Τρέχει με 225 χλμ την ώρα (Video)

Ένταση και υψηλοί τόνοι στη δίκη του Κορκονέα – Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η διαδικασία

Ψηφοφόρος της ΝΔ σε Τσίπρα: «Πες στον Μητσοτάκη, αν συνεχίσει αυτό το βιολί θα χάσει τις εκλογές» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:22