search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:02
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Είχαν κάνει χαρτιά για συναινετικό διαζύγιο λίγες μέρες πριν – Κατακρίνω την πράξη του αδελφού μου» (video)

09.06.2022 09:52
astynomia
φωτό αρχείου

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Δράμα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο αδελφός του δράστη και αυτόχειρα μιλώντας στο OPEN είπε ότι η 59χρονη γυναίκα ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι καθώς είχε νοικιάσει κάποιο άλλο.

Όπως είπε επίσης ο αδελφός του 64χρονου, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τρία χρόνια ωστόσο έμενε στο ίδιο οίκημα. Παράλληλα είπε ότι οι δυο τους είχαν κάνει χαρτά για συναινετικό διαζύγιο λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία.

«Εγώ ξέρω ότι 35 χρόνια ήταν μαζί, πήγαν στη Γερμανία, γυρίσανε, ανοίξανε ένα σνακ μπαρ που δούλευε καλά, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν δύο κορίτσια και τρία εγγόνια. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Εδώ και τρία χρόνια ήταν σε διάσταση και έμεναν στο ίδιο σπίτι το οποίο ενώνεται με μια εσωτερική σκάλα. Πάνω η νύφη κάτω ο αδερφός μου. Το πατρικό μας ήταν στο Παρανέστι Δράμας και τον φιλοξενούσα κι εγώ κατά διαστήματα» είπε στο OPEN ο αδελφός του δράστη.

«Έκαναν χαρτιά για συναινετικό διαζύγιο»

Ο αδελφός του γυναικοκτόνου και αυτόχειρα είπε πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει «τι έγινε τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς και πώς έφτασαν εκεί, δεν ξέρει κανείς».

«Μίλησα την προηγούμενη Πέμπτη με τον αδερφό μου. Μου είπε ότι πήγαν μαζί και υπέβαλαν αιτήσεις στον δικηγόρο για διαζύγιο κοινή συναινέσει. Της έδωσε και αποζημίωση 20.000 ευρώ. Μεταβίβασαν τα περιουσιακά στα κορίτσια. Η συγχωρεμένη νοίκιασε ένα σπίτι που θα πήγαινε την άλλη βδομάδα…» πρόσθεσε.

«Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους»

«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς. Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους. Από εκείνη τη μέρα που μου είπε για το διαζύγιο, δεν ξαναμιλήσαμε. Περίμενα το τριήμερο, επειδή είμαστε 70 χλμ. απόσταση να έρθει για να τον φιλοξενήσω εδώ» συνεχίζει ο αδερφός του δράστη.

«Εκείνο που θέλω να πω ότι κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν έπρεπε να φτάσει εκεί, εγώ δεν είχα ποτέ παράπονο από τη νύφη μου. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε…» είπε κλείνοντας και έκανε έκκληση να σεβαστούν τα ΜΜΕ τα παιδιά και τα εγγόνια του ζευγαριού. «Ένα παιδί 12 χρονών να βλέπει τον παππού και τη γιαγιά έτσι είναι πολύ σκληρό» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: Νεκρός 26χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας – Συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο (Photos/Video)

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Σήμερα η απολογία του 39χρονου για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας (Video)

Καιρός σήμερα: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:00