search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:06
MENU CLOSE

Snik: Το live στην Κομοτηνή ακυρώθηκε επειδή τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ήταν Business Class (Video)

11.06.2022 17:13
snik_new

Στα δικαστήρια με την ιδιοκτησία του μαγαζιού στο οποίο επρόκειτο να εμφανιστεί, στην Κομοτηνή, είναι ο Snik.

O τράπερ είχε ανακοινώσει με story στο προφίλ του στο Instagram πως «Το event Κομοτηνής σήμερα ακυρώνεται, τα λέμε σύντομα, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες», χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου στην Κομοτηνή, Γουίλιαμ Χαμπίπ, εξήγησε στην εκπομπή «Open Weekend» γιατί χάλασε η συμφωνία.

Όπως είπε ο λόγος που χάλασε η συμφωνία είναι το γεγονός ότι μέρος του deal ήταν και τα αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία είχαν κλειστεί με την πρωινή πτήση από το συνεργαζόμενο με το μαγαζί πρακτορείο δεν αντιστοιχούσαν σε Business Class, αλλά σε οικονομική θέση. Ο Snik δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του μαγαζιού, κλείστηκαν νέα αεροπορικά εισιτήρια με απογευματινή πτήση. Επειδή και πάλι οι θέσεις δεν ήταν Business Class, ο Snik τελικά πέταξε μέχρι την Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο μαγαζί εξαιτίας της όλης παρανόησης μεταξύ του μάνατζερ του και του πρακτορείου.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο συνήγορος του νυχτερινού κέντρου, ο τράπερ είχε πάρει προκαταβολή για την προγραμματισμένη του εμφάνιση και τώρα το λόγο έχουν οι δικηγόροι.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Η εξομολόγηση στον αέρα για το άγνωστο πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της (Video)

Γερμανού για Μαλέσκου: «Της είχα πει ότι κάποιες φορές βγάζει μια ξινίλα» (Video)

Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Το σχόλιο της Άννας Βίσση για το ντουέτο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20