search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:08
MENU CLOSE

Όζι Όσμπορν: «Από την επέμβαση θα κριθεί η υπόλοιπη ζωή του»

12.06.2022 09:44
Όζι Όσμπορν: Έκλαιγα για τρεις μέρες στην καραντίνα - Media

Ανησυχία στους εκατομμύρια θαυμαστές του προκάλεσε η είδηση ότι ο Όζι Όσμπορν θα περάσει, ξανά, τη Δευτέρα, την πόρτα του χειρουργείου.

Την είδηση για την επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες, γνωστοποίησε η σύζυγός του, Σάρον, στην εκπομπή της «The Talk», στο Talk Tv του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως είπε, θα ταξίδευε για την Αμερική για να είναι στο πλευρό του τραγουδιστή.

«Πρέπει να είμαι εκεί γιατί από την επέμβαση θα κριθεί η υπόλοιπη ζωή του», ανέφερε χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν μπορώ να περπατήσω»

Τον προηγούμενο μήνα ο Όζι Όσμπορν είχε μιλήσει στο «Classic Rock» και είχε σημειώσει ότι περιμένει να κάνει μία εγχείρηση στον αυχένα.

«Δεν μπορώ να περπατήσω κανονικά αυτές τις μέρες. Κάνω θεραπείες κάθε μέρα. Είμαι λίγο καλύτερα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι κοντά στο να μπορώ να ανέβω στη σκηνή ξανά» είχε υπογραμμίσει.

Πριν δύο χρόνια είχε αποκαλύψει ότι παλεύει με τη νόσο του Πάρκινσον ενώ μια σειρά ατυχημάτων τον έχουν υποχρεώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα να υποβληθεί σε χειρουργεία στην πλάτη και τον λαιμό.

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο Όζι Όσμπορν είχε ανακοινώσει ότι το νέο του άλμπουμ είναι έτοιμο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

Νεκτάριος Σφυράκης: «Είχαμε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου – Δεν ήταν επικοινωνιακό τρικ» (Video)

Γερμανού για Μαλέσκου: «Της είχα πει ότι κάποιες φορές βγάζει μια ξινίλα» (Video)

Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Το σχόλιο της Άννας Βίσση για το ντουέτο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:07