search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:00
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Νέα κωμωδία με πρωταγωνιστές τους… Παπαδόπουλους

14.06.2022 13:20
papadopoulos new

Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σάκαλη υπογράφουν το σενάριο της νέας κωμωδίας καταστάσεων «Ποιος Παπαδόπουλος;» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου την οποία θα εντάξει με την εκκίνηση της τηλεοπτικής σεζόν 2022- 2023 ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του.

Στο επίκεντρο της σειράς δύο οικογένειες με ίδιο επώνυμο το οποίο θα προκαλέσει αναστάτωση στις ζωές τους. Ακριβώς εξαιτίας της συνωνυμίας, δημιουργείται μπέρδεμα με δύο μωρά στο μαιευτήριο και καθένα μεγαλώνει με τη… λάθος οικογένεια.

Χρόνια αργότερα, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.

Την παραγωγή της σειράς μυθοπλασίας θα κάνει η Tanweer με την οποία «έκλεισε» η συμφωνία και το αμέσως επόμενο διάστημα θα σχηματιστεί το καστ των ηθοποιών για να δρομολογηθούν και τα γυρίσματα των επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης

Χαρδαβέλλας για Νικολούλη: «Τσακωνόμασταν στα περιοδικά – Μια ηλίθια, βλακώδης ιστορία» (Video)

«Σπαζοκεφαλιά» η διαφημιστική πίτα στη τηλεόραση – Η πρόκληση της επόμενης σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:56