search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:33
MENU CLOSE

Η ανοικτή γραμμή του Πρωθυπουργού με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και το alert στο Αιγαίο

14.06.2022 08:51
mitsotakis_floros_new

Με το όπλο παρα πόδα –όπως λένε οι στρατιωτικοί– αλλά μεταφορικά, βρίσκονται οι ηγεσίες του υπουργείου Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας αλλά και η στρατιωτική ηγεσία με όσα ακούν να λέει ο Ερντογάν το τελευταίο διάστημα, ανεβάζοντας επικίνδυνα τους τόνους στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Η ενημέρωση που γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στο υπουργείο Εξωτερικών από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι συνεχής για ό,τι κινείται στο Αιγαίο σε αέρα και θάλασσα, βάζοντας στο μικροσκόπιο όλες τις ενέργειες εκείνες που μπορούν να «δείξουν» ότι προετοιμάζεται θερμό επεισόδιο από πλευράς Τουρκίας.

Υπάρχει «ανοικτή γραμμή» του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, ώστε να αναλύονται στην ώρα τους με ψυχραιμία και χωρίς φανφάρες και δηλώσεις όλες οι στρατιωτικές κινήσεις της Άγκυρας αυτή την περίοδο.

Η ενημέρωση είναι συνεχής σε βάθος και η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στην στρατιωτική ηγεσία αμέριστη.

Διαβάστε επίσης:

Ο υποψήφιος υπηρεσιακός πρωθυπουργός και η «ζαριά» για τον νέο εισαγγελέα του Α.Π

Στου Αιγαίου τα νησιά σφάζονται παλληκάρια

Οι πρόωρες εκλογές, η ΔΕΘ και τα «κρυφά» γκάλοπ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31