search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:05
MENU CLOSE

Οικογενειακώς στην Ελλάδα ο Μάθιου Μακόναχι

14.06.2022 23:08
camilla_mcconaughey

Στην Ελλάδα βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι μαζί με την οικογένειά του, για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός, μαζί με τη Βραζιλιάνα σύζυγό του και πρώην μοντέλο Καμίλα Άλβες και τα τρία τους παιδιά, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Γωγώ Αυγερινοπούλου στο asisters, έφθασε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

Ο ηθοποιός έφθασε οικογενειακώς νωρίς το απόγευμα στην Πάρο με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Λονδίνο και στη συνέχεια πήγαν στην Αντίπαρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάθιου Μακόναχι έρχεται στην Ελλάδα, αφού, τρία χρόνια πριν, τον Ιούλιο του 2018, είχε επισκεφθεί μαζί με την οικογένειά του και τη μητέρα του τις Κυκλάδες, όπου, αφού έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο, στη συνέχεια ταξίδεψαν στη γειτονική Πάρο, για να καταλήξουν στην Αντίπαρο και στην παρέα του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.

Διαβάστε επίσης:

Ζεντάγια: Εξηγεί γιατί δεν την ενδιαφέρει να γίνει ποπ σταρ – Παραδέχεται ότι προτιμά την υποκριτική από το τραγούδι

Liam Ireland: Σόκαρε ο ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» – «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου» (Video)

Αλεξέι Ναβάλνι: Μεταφέρθηκε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας σε άγνωστη τοποθεσία- Ανησυχούν για την ασφάλειά του συνεργάτες του



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:04