search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:12
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης με το ένα χέρι αδειάζει τις τσέπες των πολιτών στα βενζινάδικα και με το άλλο επιστρέφει ψίχουλα

15.06.2022 19:23
venzini- timi098-new

«Η κοροϊδία Μητσοτάκη για τα πιο ακριβά καύσιμα της Ευρώπης ξεπερνά κάθε όριο», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Αφού επί μήνες αρνείται τη μείωση του ΕΦΚ που θα αποτελούσε μεγάλη ανάσα για τους καταναλωτές, τώρα προαναγγέλλει επέκταση της πενιχρής επιδότησης για τους τρεις μήνες πριν τις εκλογές απόδρασης που σχεδιάζει, επειδή έχει μεγάλα έσοδα από την αφαίμαξη των πολιτών ακριβώς μέσω του ΕΦΚ και του ΦΠΑ στα καύσιμα», σημειώνει και καταλήγει:

«Δηλαδή με το ένα χέρι αδειάζει τις τσέπες των πολιτών στα βενζινάδικα και το κράτος αυξάνει τα έσοδά του από τις πρωτοφανείς τιμές στα 2,5 ευρώ, και μετά με το άλλο επιστρέφει ψίχουλα, όπως είπε και ο κ. Σταϊκούρας, στους καταναλωτές. Και έχει το θράσος να το εμφανίζει και ως κοινωνική πολιτική».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Σχεδόν 500 εκατ. ευρώ οι επιχορηγήσεις σε 42 μικρά νησιά – Η συνάντηση με τους δημάρχους (Photos)

Βουλή: Μπουρλότο από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού – Ζήτησε να μην εγκριθεί η επιλογή Γεωργιάδη για αντιπρόεδρο

Τσίπρας: «Το πραγματικό Μητσοτάκης effect το βλέπουμε σε πληθωρισμό, ενέργεια και κόστος διαβίωσης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:09