search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:03
MENU CLOSE

Τομ Χανκς: Εντείνεται η ανησυχία για την υγεία του – Η δημόσια εμφάνιση που πολλαπλασίασε τα ερωτήματα (Videos)

15.06.2022 14:06
tom-hanks-new

Ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του Τομ Χανκς προκάλεσε η τελευταία δημόσια εμφάνισή του, όπου ο μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ έδειχνε ανήμπορος να ελέγξει το δεξί του χέρι που έτρεμε καθώς κρατούσε ένα μικρόφωνο.

Ο 65χρονος αστέρας στις αρχές του μήνα είχε κάνει άλλη μία δημόσια εμφάνιση, στην οποία με κόπο προσπαθούσε να ελέγξει το χέρι του που έτρεμε.

Οι ανησυχίες για την υγεία του ηθοποιού έγιναν πιο έντονες από την εικόνα του σε εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας του Μπαζ Λάρμαν, με θέμα την ζωή του Έλβις. Ο Χανκς, που έχει τον ρόλο του μάνατζερ του Έλβις, Τομ Πάρκερ, συμμετέχει στις εκδηλώσεις και τις ειδικές προβολές προώθησης της ταινίας.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 25 Μαΐου στις Κάννες και έγινε ειδική προβολή στην Γκρέισλαντ, στις 11 Ιουνίου. Η προβολή στους αμερικανικούς κινηματογράφους προγραμματίζεται για τις 24 Ιουνίου, ενώ στις 4 του μήνα έγινε ειδική προβολή στο Μπρίσμπέιν της Αυστραλίας, όπου έγιναν και τα γυρίσματα.

Στην ειδική προβολή στην Αυστραλία, ο Τομ Χανκς πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι «δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να κάνεις μια ταινία από αυτό εδώ, στην Χρυσή Ακτή».

Καθώς μιλούσε κρατώντας μικρόφωνο με το δεξί χέρι, είχε το αριστερό του χέρι στην τσέπη. Κάποια στιγμή που άρχισε να τρέμει το δεξί του χέρι, κράτησε το μικρόφωνο και με τα δύο χέρια για να το ελέγξει .

Πάντως έδειχνε να έχει καλή διάθεση και αστειεύτηκε λέγοντας: «Έχω κάνει ταινίες στο Μαρόκο και στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Βερολίνο. Κανένα δεν έχει αυτό που έχει η Χρυσή Ακτή και τι είναι αυτό; Δύο λέξεις: Καμία από τις άλλες πόλεις δεν έχει Νταν Μάρφι», είπε αναφερόμενος στην αλυσίδα καταστημάτων πώλησης οινοπνευματωδών ποτών Νταν Μάρφι.

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο των κατοίκων της περιοχής, λέγοντας ότι «όλοι περπατούν δείχνοντας την αυτοπεποίθησή τους στο πρόσωπο, την χαρά τους και την ζέση για τη ζωή», που επηρέασε και το καστ της ταινίας στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ένας από τους πιο γνωστούς ρόλους του Τομ Χανκς ήταν η ερμηνεία του ως στρατιώτης στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», όπου εξαιτίας του έντονου άγχους έτρεμαν τα χέρια του.

Κάποια στιγμή ο Κάπτεν Μίλερ της ταινίας, λέει στον λοχία Χόρβατ ότι το τρέμουλο «έρχεται και φεύγει».

Ο Χόρβατ απαντά: «Ίσως πρέπει να βρεις μιαν άλλη δουλειά. Αυτή φαίνεται πως δεν σου πάει πια».

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Οβσιανίκοβα: Η δραματική ανάκριση και η πρωτοβουλία Μακρόν για την προστασία της (Video/Photo)

Ουκρανία: Μία «δήλωση» που έκανε ήρωα τον Ζελένσκι (και το σχετικό παρασκήνιο)

Ζεντάγια: Εξηγεί γιατί δεν την ενδιαφέρει να γίνει ποπ σταρ – Παραδέχεται ότι προτιμά την υποκριτική από το τραγούδι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09