search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:11
MENU CLOSE

Μπράντλεϊ Κούπερ: Η εξομολόγησή του για τα ναρκωτικά – «Είχα εθιστεί στην κοκαΐνη, ήμουν χαμένος»

16.06.2022 13:23
bradley-cooper-new

Για τον σοβαρό εθισμό του στην κοκαΐνη, στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, μίλησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Ο 47χρονος ηθοποιός τόνισε, συγκεκριμένα, ότι το γεγονός ότι υποβιβάστηκε σε guest star την τρίτη σεζόν της σειράς Alias συνέβαλε στο να αναπτύξει ένα «πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ».

«Ήμουν τόσο χαμένος και είχα εθιστεί στην κοκαϊνη. Έκοψα και τον αχίλλειο τένοντά μου αμέσως μετά την απόλυση – παραίτηση από την σειρά» ανέφερε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι η αυτοεκτίμησή του είχε μηδενιστεί.

Σημειώνεται ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν αρχικά μέλος του βασικού καστ μαζί με την πρωταγωνίστρια Τζένιφερ Γκάρνερ στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς Alias από το 2001 έως το 2003. Στη συνέχεια, ωστόσο, ο χαρακτήρας του μειώθηκε και έγινε guest star με αποτέλεσμα να εμφανιστεί σε μόνο δύο επιπλέον επεισόδια.

Συζητώντας στο podcast, ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποστήριξε πως θεωρεί τον εαυτό του τυχερό στη μάχη του με τον εθισμό στα ναρκωτικά, καθώς -όπως επισημαίνει- αυτό συνέβη όταν ήταν σχετικά νέος.

«Είχα το πλεονέκτημα ότι αυτό συνέβη όταν ήμουν 29 ετών. Νόμιζα ότι τα κατάφερα όταν πήρα μια διαφήμιση για τα Wendy’s. Νόμιζα ότι τα είχα καταφέρει. Αλλά μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες για την σειρά, δεν ένιωθα έτσι. Δεν μπορούσα να μπω σε κανένα κλαμπ, κανένα κορίτσι δεν ήθελε να με κοιτάξει. Ήμουν καταθλιπτικός» σημειώνει και προσθέτει ότι όλα άλλαξαν όταν πήρε έναν ρόλο στην ταινία «Wedding Crashers» αλλά και με τη συμμετοχή του στο «The Hangover», βήματα που κατά τον ίδιο βοήθησαν καθοριστικά στην αναζωογόνηση της καριέρας του.

«Ήμουν 36 ετών όταν έκανα το The Hangover, οπότε πρόλαβα να περάσω αυτά τα πράγματα πριν εκτιναχθεί η φήμη μου» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο σκηνοθέτης δεν ήταν αξιοπρεπής – «Αρνήθηκα να παίξω την Αργυρώ»

Τα «γυρίζει» αλλά…. δεν πείθει η Άμπερ Χερντ: «Αγαπώ ακόμη τον Τζόνι Ντεπ» (Video)

Μανώλης Μητσιάς για τον σάλο από τις δηλώσεις του: Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν εσκεμμένα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:10