search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:54
MENU CLOSE

Μανώλης Μητσιάς για τον σάλο από τις δηλώσεις του: Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν εσκεμμένα (Video)

15.06.2022 11:13
manolis_mitsias_new

Σε νέες διευκρινίσεις, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media από τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους, προχώρησε ο Μανώλης Μητσιάς.

Ο γνωστός ερμηνευτής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», έκανε μεταξύ άλλων λόγο για σκόπιμη παρερμηνεία των λεγομένων του.

«Γελάω γιατί έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες. Λοιπόν δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος είτε είσαι συνθέτης είτε είσαι στιχουργός είτε είσαι τραγουδιστής είτε είσαι πλούσιος. Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου γιατί κόπηκε η λέξη στη μέση. Λυπάμαι πολύ. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα» είπε, αρχικά ο τραγουδιστής.

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οποιοσδήποτε, όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλον, αυτό είπα. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες. Είναι σημαντικό και δεν τσακώνομαι ποτέ με κανέναν. Και βγαίνουμε μάλιστα κι έξω και γελάμε. Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά γέλασα και αηδίασα πολύ. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Λέω “εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν”», πρόσθεσε ο Μανώλης Μητσιάς.

Στο ίδιο «μήκος κύματος» κινήθηκε και η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία σχολίασε ότι ο Μανώλης Μητσιάς δεν είχε σκοπό να θίξει κανέναν και όσα είπε ερμηνεύθηκαν με λάθος τρόπο.

«Ακούγοντας τη δήλωσή του και ο ίδιος δεν θέλησε να γίνει αυτός ο διαχωρισμός. Εμένα, θα με ενοχλήσει εξίσου το ίδιο απ’ όπου κι αν το δω είτε το κάνει γυναίκα, άνδρας, ομοφυλόφιλος ή στρέιτ. Με ενοχλεί σε δημόσιο χώρο όποιος ξεπερνάει τα όρια. Εγώ αν πάω σε μία παραλία γεμάτη κουβαδάκια και παιδάκια και αρχίσω να τα πετάω, θα είναι ωραία εικόνα;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακώς στην Ελλάδα ο Μάθιου Μακόναχι

Ζεντάγια: Εξηγεί γιατί δεν την ενδιαφέρει να γίνει ποπ σταρ – Παραδέχεται ότι προτιμά την υποκριτική από το τραγούδι

Liam Ireland: Σόκαρε ο ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» – «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:53