search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ: Έμφαση στην διατήρηση ανοικτών διαύλων επικοινωνίας

16.06.2022 19:29
Panagiotopoulos- Akar- nato- brixelles-new

Σύντομο τετ α τετ είχαν οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Χουλουσί Ακάρ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην σύντομη συνάντηση των δύο υπουργών υπογραμμίστηκε η σημασία διατήρησης ανοικτών διαύλων επικοινωνίας στο πνεύμα των σχέσεων καλής γειτονίας και της εστίασης σε θετική ατζέντα που θα συμβάλει στην οικοδόμηση καλύτερου κλίματος και στη διμερή και περιφερειακή συνεργασία, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, σχολίασε την συνάντηση ποστάροντας και σχετικό βίντεο.

«Στη συνάντηση του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ με τον Έλληνα ομόλογό του, τονίστηκε η σημασία της διατήρησης των ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, η επικέντρωση στη θετική ατζέντα, η συμβολή αυτής της επικοινωνίας στις σχέσεις καλής γειτονίας, η διμερής/περιφερειακή συνεργασία, καθώς και η σημασία της διατήρησης του διαλόγου για τη μείωση των εντάσεων» αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο από τη συνομιλία που είχαν οι Παναγιωτόπουλος – Ακάρ.

Διαβάστε επίσης:

Για εκμετάλλευση από Τσίπρα της περυσινής τραγωδίας στη βόρεια Εύβοια κάνει λόγο ο Γιάννης Οικονόμου

Στη Βουλή το βούλευμα του Αρείου Πάγου για την παραπομπή Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο

Τσίπρας: «Στη βόρεια Εύβοια αποκρυσταλλώνεται η αδιαφορία και η κοροϊδία του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:15