search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Μόλις είχε μάθει να κολυμπά, 5χρονος βούτηξε στην πισίνα για να σώσει τον σκύλο του

18.06.2022 21:49
Piscine_new

Την συγκινητική στιγμή που ένα 5χρονο αγόρι το οποίο μόλις έχει μάθει κολύμπι, σώζει το δύο μηνών σκύλο του, κατέγραψε κάμερα.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει το μικροσκοπιικό γερμανικό ποιμενικό να κοιτάζει την αντανάκλασή του στο νερό, προτού χάσει την ισορροπία του και πέσει μέσα στην πισίνα.

Έσπευσε να σώσει τον σκύλο του

Ο σκύλος, όπως φαίνεται στο βίντεο, μένει ακίνητος στο κέντρο της πισίνας. Μάλιστα, υπέστη ακόμη και υποθερμία, καθώς η θερμοκρασία του σώματός του έπεσε στους μόλις πέντε βαθμούς.

Όμως το αγόρι, χωρίς καν να το σκεφτεί, με το που βλέπει τον σκύλο του, πηδά μέσα στο νερό για να το βγάλει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τραβάει το κουτάβι σε ασφαλές σημείο.

Ένας ενήλικας που παρατηρεί τη φασαρία, τρέχει έξω για να βοηθήσει, παίρνοντας το σκύλο μέσα στο ζεστό σπίτι.

Δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλον

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2021, έγινε ξανά viral στο TikTok. Και τώρα, σύμφωνα με την ξαδέρφη του αγοριού, ο 5χρονος και ο σκύλος είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Μάλιστα, η ξαδέρφη του δημοσίευσε το βίντεο με την λεζάντα: «Κάντε τον ξάδερφό μου να γίνει viral, του αξίζει. Σήμερα ο σκύλος είναι σώος και πολύ ευτυχισμένος».

Το βίντεο έχει λάβει περισσότερα από 4 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 500.000 likes. Όπως πρόσθεσε στο βίντεο: «Ο σκύλος ήταν πνιγμένος για 15 λεπτά. Είχε θερμοκρασία 5 βαθμούς.

Ο ξάδερφός μου μόλις έμαθε να κολυμπάει και πήδηξε μέσα». Σε μια επόμενη ανάρτηση, βιντεοσκόπησε τους δυο τους αγκαλιά και έγραψε «Οκτώ μήνες μετά, είναι έτσι».

Διαβάστε επίσης:

Όλυμπος: Αγωνία τέλος – Βρέθηκε ο αγνοούμενος ορειβάτης

Χανιά: Ιδιοκτήτρια μπαρ μαχαίρωσε πελάτη μετά από καυγά

Power Pass: Τις 75.000 έφτασαν οι αιτήσεις από το απόγευμα της Παρασκευής έως το μεσημέρι του Σαββάτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:42