search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:08
MENU CLOSE

Μάνος Δασκαλάκης για το πόρισμα: Αρχίζω να πιστεύω ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά (Video)

21.06.2022 18:12
daskalakis_new

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά» ήταν τα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει δείχνει ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας κάνοντας λόγο για «βίαιο μηχανισμό θανάτου».

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας» δήλωσε ο πατέρας των νεκρών παιδιών από την Πάτρα όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η εκπομπή του Mega LiveNews.

«Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» πρόσθεσε ενώ επιβεβαίωσε ότι θα στηρίξει την κατηγορία για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Τρίπολη: Σύλληψη 51χρονου – Εκκρεμούσαν σε βάρος του ευρωπαϊκά εντάλματα για δολοφονία και απάτη

Δήμος Αθηναίων: Ανοίγει κλιματιζόμενες αίθουσες για το κοινό ενόψει καύσωνα – Σε ποιες γειτονιές θα λειτουργήσουν

Καιρός: Καύσωνας έως την Πέμπτη με 40άρια, ψυχρό μέτωπο την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46