search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη σε Μαρία Κίτσου: «Μην εκθέτεις και μη χαρακτηρίζεις – Δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε» (Video)

22.06.2022 13:34
elonora-meleti-kitsoy-new

Στις δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου για τα media και όσα σχολιάζονται στα πάνελ των εκπομπών αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς να κρύβει, μάλιστα, τον εκνευρισμό της.

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο πολύ προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν, απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις σχολιαστικές εκπομπές. Μην εκθέτεις και μην χαρακτηρίζεις, δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε. Δεν μου αρέσει αυτή η υπεργενίκευση» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης:

Open: Ιστορίες με τραγούδια από παρέες με τον Γιάννη Μπέζο

Ίντερνετ: Πρώτο παγκοσμίως το site του BBC σε επισκεψιμότητα, θεαματική αύξηση των ΝΥΤ (Πίνακες)

Survivor: Ο Χρήστος Δάντης απαντά σε Σταυρούλα – Μαρτίκα για τον «πλούσιο άνδρα» και τη «βιτρίνα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:54