search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα και αυτό δεν επηρεάζει κανέναν»

22.06.2022 21:43
mixaiilidou- axtsioglou-new

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου, που δέχθηκε σεξιστική επίθεση μέσω διαδικτύου για την εμφάνισή της, στάθηκε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Με ανάρτησή της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με φωτογραφία της με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μιχαηλίδου υπερασπίστηκε την κ. Αχτσιόγλου δημόσια, γράφοντας χαρακτηριστικά:

 «Έχω πιο χοντρά μπράτσα από την Έφη Αχτσιόγλου; Έχω. Επηρεάζει κανέναν; ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα χέρια, τα πόδια, το σώμα όλων μας δεν είναι προς συζήτηση. Το σεξιστικό bullying είναι κατάλοιπο εποχών που θα έπρεπε να έχουμε αφήσει πίσω. Πολύ πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε δική της παρέμβαση την Τετάρτη, είπε σχετικά με τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος της: «Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη, νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Διαβάστε επίσης:

Συμβούλιο της Ευρώπης: Ηχηρή απάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε επίθεση Τούρκου βουλευτή (Video)

Βύρωνας: Κατάληψη στο Δημαρχείο πριν από ομιλία του Θεοδωρικάκου – Στο στόχαστρο της ΝΔ ο δήμαρχος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η χώρα έχει πλέον αφήσει πίσω της τα δύσκολα χρόνια και την επώδυνη δεκαετία της κρίσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:41