search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:53
MENU CLOSE

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Γελάκια και νεύματα για τον Πέδρο Σάντσεθ (Video)

23.06.2022 12:52
ursula fon der laien new

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται, λέει μια παροιμία. Και φαίνεται ότι η Ούρσουλά φον ντερ Λάιεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τις αντιδράσεις των χρηστών των social media σε βίντεο κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου της προέδρου της Κομισιόν με τον Ισπανό πρωθυπουργό. 

Συγκεκριμένα, οι δύο πολιτικοί είχαν πάρει θέση για να κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά από συνάντησή τους, όταν ξαφνικά ο Σάντσεθ έφυγε από τη θέση και πήγε να παραλάβει κάποια έγγραφα.

Καθώς περνούσε πίσω από τη φον ντερ Λάιεν, εκείνη γύρισε στους παρευρισκόμενους στην αίθουσα και… χαμογέλασε πονηρά, ανασηκώνοντας ταυτόχρονα και τα φρύδια της!

Και μπορεί ο λόγος που το έκανε να μην έγινε άμεσα γνωστός, ωστόσο οι χρήστες ξεσάλωσαν, τονίζοντας πως η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αν μη τι άλλο «έλιωσε» μπροστά στη γοητεία του Ισπανού πρωθυπουργού!

Διαβάστε επίσης

Τουρκία: Η ανιψιά του Γκιουλέν προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα – Την συνέλαβαν στα σύνορα (Photo)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί «ντύθηκε στο χακί» το Χόλιγουντ

Έχασε την ψήφο εμπιστοσύνης η βουλγαρική κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:51