search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:17
MENU CLOSE

Η εξαγγελία των εκλογών στις 27 Αυγούστου και οι πρώτες κάλπες στις 2 Οκτωβρίου

27.06.2022 06:00
ekloges-new

Καλή σας εβδομάδα.

Απο όλα έχει ο μπαξές της επικαιρότητας.

Απο τα απόνερα της συνόδου κορυφής της ΕΕ με νουθεσίες προς την Τουρκία να σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις προβλέψιμες δηλώσεις των G7 που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα στην συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, μέχρι τα ζόρια με τις τιμές στην ενέργεια και τις επιδοτήσεις που δίνει η κυβέρνηση.

Η τελευταία -και για να ακριβολογούμε ο ίδιος ο Μητσοτάκης– προσπαθεί να ξορκίσει τις πρόωρες εκλογές, αλλά ολοένα και περισσότερο διαπιστώνει κανείς, ότι όλα κινούνται γύρω από αυτές, οι οποίες έτσι όπως έχει φτάσει το πράγμα και να ήθελε να τις αποφύγει, δεν μπορεί πλέον.

Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργεί το Μαξίμου – αλλά και οικονομικοί παράγοντες – βγάζουν μια διαφορά σταθερή και διακριτή της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ερευνών δείχνουν ότι ο κόσμος χρεώνει τις…χρεώσεις σε ρεύμα και καύσιμα. Και την κυβέρνηση χρεώνει.(δεν χρεώνει τον ..Τσακαλώτο με τις αρλούμπες του, περί συνεργασίας με τον Βαρουφάκη!)

Μπορεί να είμαι απ’ αυτούς που διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις αν τελικά ρίξει την ζάρια ο Μητσοτάκης, αλλά μαθαίνω ότι αν συμβεί αυτό και τελικά το αποφασίσει, θα εξαγγείλει τις εκλογές 27 Αυγούστου και οι κάλπες θα στηθούν για την Κυριακη 2 Οκτωβρίου.

Αυτό λένε ότι δίνει δυνατότητα να υπάρξει εσωτερικός τουρισμός τον μήνα Σεπτέμβρη, να ανοίξουν τα σχολεία και να γυρίσουν και οι τελευταίοι από τις διακοπές.

Είπαμε, πρώτη Κυριακή απίθανο να έχεις κυβέρνηση, την δεύτερη θα έχεις διαδικασία διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης και αν χρειαστεί να πάμε σε τρίτη αναμέτρηση θα έρθουν Χριστούγεννα και ακόμα θα ψηφίζουμε.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ονόματα «παίζουν» για τη θέση υπηρεσιακού πρωθυπουργού

Τα deal στις κατασκευές, οι αλλαγές στις διοικήσεις και η… ενέργεια της

Η «επιταγή έκπληξη» του καλοκαιριού, ως προεκλογικό χαρτί διαρκείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:16