search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:00
MENU CLOSE

Δέσποινα Μοιραράκη: Συντετριμμένη η επιχειρηματίας στην κηδεία του συζύγου της – Στο πλευρό της τα παιδιά της (photos/videos)

29.06.2022 16:11
moiraraki_new

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης, η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε στη Μητρόπολη Αθηνών τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, Ναύαρχο Γιάννη Κοντούλη.

Ο Κοντούλης έδινε μάχη με τον καρκίνο για τρία χρόνια και τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6) άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και νοσηλευόταν.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ η ταφή έγινε στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών, συνοδευόμενη από τους γιους της, Γιώργο και Αναστάσιο (που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο), αλλά και τη μητέρα του συζύγου της, η οποία ήταν υποβασταζόμενη.

Λίγα λεπτά μετά έφτασε στη Μητρόπολη και η σορός του Γιάννη Κοντούλη, τυλιγμένη με την ελληνική σημαία.

Η επιθυμία της οικογένειας

Χθες, μέσω ανάρτησής της η Δέσποινα Μοιραράκη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και ενημέρωσε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Επίσης, επιθυμία της Μοιραράκη ήταν στην ταφή να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι έτσι ώστε να μπορέσει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της με τον τρόπο που η ίδια και η οικογένειά της επιθυμούν.

«Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου»

Μία μέρα πριν το τελευταίο «αντίο», η Μοιραράκη επικοινώνησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή εκφράζοντας τον πόνο και την οδύνη της για την τεράστια απώλεια που βιώνει.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί».

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Νέα βίντεο από το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 18χρονο

Φωτιά: Αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στο Σχιστό

Κουκάκι: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος συζυγοκτόνος – Λιποθύμησε στην απολογία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:00