search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Ιωάννα Μαλέσκου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της (Video)

29.06.2022 14:53
maleskoy-ioanna-new

Για τελευταία φορά μαγείρεψε στο πλατό του “Love it” ο Δημήτρης Μακρυνιώτης για φέτος, κάτι που μόλις έμαθε η Ιωάννα Μαλέσκου συγκινήθηκε.

Οι δυο τους μίλησαν φορτισμένοι συναισθηματικά, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει -εμμέσως πλην σαφώς- την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ.

«Παρόλο που δεν συνάδει με το παρουσιαστικό μου, είμαι πολύ ευσυγκίνητος και πολύ ευαίσθητος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια, αλλά πιο πολύ εσένα γιατί μου έμαθες πράγματα. Είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία σου.

Δεν είσαι κουτσομπόλα, δεν είσα τεμπέλα, δεν είσαι απρόσωπη, δεν είσαι παρτάκιας, είναι πολλά τα “δεν είσαι”. Είσαι μια κοπέλα που έχεις και μόρφωση, αλλά και παιδεία που είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν και τα δύο μαζί», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, με την Ιωάννα Μαλέσκου να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Θα μου λείψεις πάρα πολύ! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα γιατί τα αξίζεις. Είσαι ένας καλός άνθρωπος, ένας σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το α και ω. Σε αγαπώ, χαίρομαι που έχω κάνει έναν φίλο αληθινό και σε ευχαριστώ για όλα» είπε με τη σειρά της, προσθέτοντας:

«Κατά καιρούς ο κόσμος έχει διαβάσει πολλά να λένε, να νομίζουν ότι λένε, οι συνεργάτες μου για μένα και ίσως αυτό να με πικραίνει γιατί εγώ ξέρω πραγματικά τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε, με αυτούς που δεν βλέπετε.

Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Και σας αγαπώ πάρα πολύ! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν πραγματικά ποιοι είμαστε τελικά. Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στεναχωριέμαι γιατί όντως είμαι άνθρωπος που δένεται. Θα μου λείψετε πάρα πολύ».

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ολοκλήρωσαν τον διάλογο και τη συνεργασία τους με μια θερμή αγκαλιά στον αέρα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Αργυρώ και Αστέρης ετοιμάζονται να αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα

Netflix: Σχέση αγάπης – μίσους με τους συνδρομητές

Γιώργος Παπαδάκης για «Καλημέρα Ελλάδα»: Την επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:44