search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:00
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Πολύπλευρο το παζάρι του ΝΑΤΟ με την Τουρκία

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2236
30/06/22
29.06.2022 19:01
kke-simaia-new

«Αναποδογύρισμα της πραγματικότητας και της λογικής, όταν το ΝΑΤΟ έχει αποτελέσει τον κύριο παράγοντα πολέμων, επεμβάσεων κι αλλαγής συνόρων» θεωρεί το ΚΚΕ «το να επιχαίρει ο κύριος Μητσοτάκης για το νέο στρατηγικό δόγμα και τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ, ως παράγοντα που δήθεν εγγυάται τη σταθερότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας».

Όπως μάλιστα σημειώνει ο Περισσός, «τώρα, μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο φανερό το πολύπλευρο παζάρι που διεξάγει το ΝΑΤΟ με την Τουρκία, χάριν της ΝΑΤΟϊκής διεύρυνσης και συνοχής, όπως δείχνει και η περίπτωση της ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν τα υπόλοιπα κόμματα, των οποίων η κριτική προς την κυβέρνηση «αποτελεί μνημείο υποκρισίας, από τη στιγμή που έχουν υπηρετήσει και στηρίξει τόσο το επιθετικό – πολεμικό δόγμα του ΝΑΤΟ όσο και τη διεύρυνση αυτού του δολοφονικού οργανισμού».

Διαβάστε επίσης:

«Μπηχτές» Καρανίκα κατά Σακελλαρίδη για το think tank Eteron – «Iνστιτούτο εφοπλιστών και βιομηχάνων των ΜΜΕ»

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Το «πηγαδάκι» Δένδια με Ερντογάν και Τσαβούσογλου

ΠΑΣΟΚ: Χαμόγελα με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για ένταξη Φινλανδίας – Σουηδία στο ΝΑΤΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:00