search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:26
MENU CLOSE

MAD VMA 2022: «Δεν ήταν εκεί για το μεροκάματο» – Οι εξηγήσεις της Ζοζεφίν για το σπρώξιμο στο νεαρό (Video)

03.07.2022 12:00
joshephin

Τη δική της εκδοχή για το περιστατικό με το σπρώξιμο στο νεαρό άνδρα, στα φετινά MAD Video Music Awards έδωσε η Ζόζεφιν.

Στο μήνυμα, που ανέβασε στο λογαριασμό της, η τραγουδίστρια είπε πως ο νεαρός δεν ήταν εργαζόμενος στη εκδήλωση, αλλά φίλος άλλου καλλιτέχνη που εμφανίστηκε και μπήκε μπροστά της την ώρα που θα ανακοινωνόταν το όνομά της για τη βράβευση.

«Είχα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και πολύ ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα MAD VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα. Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας, θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του».

»Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου. Θέλω να ξανατονίσω, λοιπόν, ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Κωστής: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον κατέστρεψαν, όπως τον Παύλο Χαϊκάλη» (Video)

Δέσποινα Βανδή: Βούρκωσε on air ερμηνεύοντας τα «Ήσυχα Βράδια» (Video)

Άρης Σερβετάλης για Έφη Μπίρμπα «Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24