search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:37
MENU CLOSE

Βόλος: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 14χρονης που έπεσε στο μπάνιο (Videos)

04.07.2022 11:29
volos_kopela_new

Ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις φαίνεται ότι ενδεχομένως προκύπτουν γύρω από τον θάνατο της 14χρονης κοπέλας από τον Βόλο, η οποία είχε τραυματιστεί σωμά πέφτοντας στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η κοπέλα νοσηλευόταν σε κώμα από τον περασμένο Ιανουάριο στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη.

Το νεαρό κορίτσι φέρεται να έπεσε στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε από την οικογένειά της στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή, οι γονείς της υποστήριξαν ότι υπέστη ηλεκτροπληξία από το θερμοσίφωνα που ήταν σε λειτουργία την ώρα που έκανε μπάνιο.

Οι γιατροί ωστόσο, έκαναν λόγο για εισρόφηση, ενώ το κορίτσι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πώς προκλήθηκαν αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

Το κορίτσι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση γι’ αυτό και διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου και παρέμεινε 6 μήνες έως τον θάνατό της. 

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες η εισαγγελία του Βόλου διέταξε τελικά προκαταρκτική για τις συνθήκες τραυματισμού της 14χρονης και μεταξύ άλλων θα κληθούν να καταθέσουν τα μέλη της οικογένειάς της καθώς και οι γιατροί.

Γρηγόρης Λέων: Μπορούμε να δούμε αν υπάρχει ηλεκτροπληξία

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, επισήμανε πως «μια ιατροδικαστική εξέταση είναι σε θέση να διευκρινίσει εάν μιλάμε για ηλεκτροπληξία. Και αυτό γιατί το ρεύμα, όταν εισέρχεται στο σώμα, προκαλεί έγκαυμα και χαρακτηριστικές αλλοιώσεις σε όργανα, για παράδειγμα στην καρδιά».

«Μια απώλεια συνείδησης έστω και στιγμιαία μπορεί να μας επιφέρει μια αδυναμία να διαχωριστεί η τροφή ή υγρά και να βρουν τη σωστή οδό που είναι ο οισοφάγος και να μπουν στο αναπνευστικό μας δίκτυο και να αποφράξουν τους βρογχικούς κλάδους και να δημιουργήσουν πνευμονία», πρόσθεσε ο ιατροδικαστής σχετικά με το ενδεχόμενο εισρόφησης.

Διαβάστε επίσης:

Φυσικό αέριο: Έκτακτη συνεδρίαση υπό τον Σκρέκα για την επάρκεια

Διώρυγα της Κορίνθου: Επαναλειτουργεί από σήμερα μέχρι τον Οκτώβριο

Παξοί: Προσάραξη σκάφους σε ύφαλο – Διασώθηκαν τρεις επιβαίνοντες (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34