search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:14
MENU CLOSE

Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο της 14χρονης – «Δεν είχε γρατζουνιές» λέει ο παππούς του κοριτσιού (Video)

04.07.2022 19:36
ippokrateio_new

Μυστήριο επικρατεί σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 14χρονης Ελένης, από τον Βόλο, η οποία έδωσε μάχη για έξι μήνες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η 14χρονη έπεσε και χτύπησε στην μπανιέρα, στις 4 Ιανουαρίου. Οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείου του Βόλου, χωρίς τις αισθήσεις της. Ανέφεραν αρχικά ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο.

Οι γιατροί διέγνωσαν εισρόφηση, την διασωλήνωσαν και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν σε κώμα για έξι μήνες.

Πληροφορίες του mega, αναφέρουν ότι η 14χρονη έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Ο παππούς της 14χρονης Ελένης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγε να κάνει μπάνιο και γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Από ανακοπή μας είπαν… δεν ξέρω πολλά… είμαστε χάλια…». 

«Την είδαμε μέσα στο νοσοκομείο, μας άκουγε που μιλάγαμε, δάκρυζαν τα μάτια της, δάκρυζαν… δεν μπορούσε να απαντήσει… ήταν σπασμένο το κρανίο της» πρόσθεσε ο παππούς της.

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση ώστε να ερευνηθούν οι συνθήκες και η αιτία του θανάτου του κοριτσιού.

Στην κηδεία της 14χρονης εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές σκηνές, καθώς οι συγγενείς της την αποχαιρέτησαν, ντυμένη νύφη, ραίνοντάς την με λουλούδια.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Ενίσχυση των δυνάμεων σε Φωκίδα – Μήνυμα από το 112 σε Ηλεία (Videos)

Τραγωδία στην Κρήτη: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονη

Πέτρος Φιλιππίδης: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύησή του – Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42