search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:01
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της «Ελένης» και του «Λάμπρου» στη σειρά! (Video)

05.07.2022 10:13
gkotsopoylos-new

Την τελευταία σκηνή της «Ελένης» και του «Λάμπρου» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Παρά το γεγονός ότι το τηλεοπτικό τέλος της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου, τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, με τους πρωταγωνιστές να αποχαιρετούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο τη σειρά.

«Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ τον έχουμε πληρώσει. Δεν χρωστάμε άλλο αίμα! Θα είμαστε ασφαλείς! Με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00μμ τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα! Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα!

Υ.γ Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, δημοσιεύοντας το βίντεο που τον απεικονίζει με τη Μαρία Κίτσου στην τελευταία τους σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Η συνάντηση που ανατρέπει τα πάντα λίγο πριν το τέλος

Η τηλεθέαση πάει… περίπατο

ΕΡΤ για κινητοποιήσεις ΕΣΗΕΑ: Υποκρύπτουν σκοπιμότητες αν είναι «αδιέξοδες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:01