search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:32
MENU CLOSE

Βόλος: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον θάνατο της 14χρονης – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

05.07.2022 19:15
nosokomeio-new

Αυξάνονται τα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο της 14χρονης Ελένης από τον Βόλο, την ώρα που οι νέες αναφορές από την ιατροδικαστή έκθεση «ακυρώνουν» την ύπαρξη εκδορών.

Ειδικότερα, το gegonota.news γράφει πως η ιατροδικαστική έκθεση δεν έφερε χτυπήματα, αλλά είχε μελανιάσει από την ανακοπή καρδιάς. Η επίσημη ιατρική έκθεση δεν αναφέρει πουθενά τραύματα, μελανιές, εκδορές, στο σώμα ή το πρόσωπό της, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο.

Υπενθυμίζεται πως την Ελένη μετέφεραν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο οι συγγενείς της στις 03:45 της 4ης Ιανουαρίου του 2022 στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δεν είχε σφυγμό και αναπνοή και ήταν μελανιασμένη. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και το παιδί διασωληνώθηκε. Στο ιστορικό που ελήφθη από συγγενικά πρόσωπα που τη συνόδευαν, αναφέρεται πιθανή ηλεκτροπληξία στο μπάνιο του σπιτιού. Οι συγγενείς άκουσαν ηχηρό θόρυβο από το μπάνιο και τη βρήκαν αναίσθητη. Ανέφεραν στους γιατρούς ότι στην προσπάθειά τους να τη σηκώσουν, τους «χτύπησε» το ρεύμα.

Το παιδί όταν πήγε στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με την έκθεση, διασωληνώθηκε άμεσα και ακολούθησε ένας τρίωρος αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή, οπότε αποφασίστηκε και η μεταφορά του στο Ιπποκράτειο.

Την έκθεση έχει λάβει και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας καθώς έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη ντράμερ: «Είναι άρρωστος, έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί» κατέθεσε ο πατέρας θύματος

Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Βελτιωμένη η εικόνα – Συνεχίζουν να επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις (Photos/Videos)

Κορωνοϊός: Νέα «έκρηξη» με πάνω από 25.500 νέα κρούσματα, 6 στις 10 μολύνσεις στην Αττική – Τι δείχνουν τα λύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20