search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 13:12
MENU CLOSE

Ίος: Το «έθιμο» με τα σφηνάκια και τα χαστούκια που έχει γίνει viral (Videos)

06.07.2022 19:12
ios_new

Ένα νέο «έθιμο» στην Ίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, καθώς πρόκειται για το νησί που αφού πιεις το σφηνάκι σου, θα σε χαστουκίσει η μπαργούμαν.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε viral μέσα από το TikTok ένα βίντεο από μπαρ της Ίου όπου ένας τουρίστας πίνει σφηνάκι και στη συνέχεια η υπάλληλος του μπαρ -αφού βάζει μπογιά στα χέρια της- τον χαστουκίζει.

Το «έθιμο» αυτό γίνεται σε αρκετά μαγαζιά του νησιού, όπου προσφέρονται πακέτα μέσω των οποίων ο πελάτης πίνει σφηνάκια και δέχεται μετά ένα… χτύπημα.

@mckissthiss Summer in Ios, Greece #Ios #Greece #Summer #Slap ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) – Kate Bush

Υπάρχουν μάλιστα διάφορες «προκλήσεις» για τους πελάτες. Ο κάθε τουρίστας μπορεί να επιλέξει το «7 shots challenge», όπου πίνει απευθείας επτά σφηνάκια, κερδίζοντας μία μπλούζα, είτε το «slap shot challenge», στο οποίο αφού πίνει ένα σφηνάκι, στη συνέχεια τρώει ένα αρκετά δυνατό χαστούκι από τη μπαργούμαν, η οποία βρίσκεται πίσω από ένα παράθυρο, το λεγόμενο «slap window».

Κι αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα…χαστούκια, υπάρχουν μαγαζιά που ο πελάτης μπορεί να επιλέξει με τι θέλει να τον χτυπήσουν. Υπάρχουν σφυριά, πινακίδες, σανίδες, καφάσια, μέχρι και πυροσβεστήρες. Φυσικά ο πελάτης σε αυτές τις περιπτώσεις φορά κράνος.

@_joshsauce_ I love greece #slammerbar #greece ♬ original sound – _JoshSauce_

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Ξυλοκόπησαν 19χρονο με στυλιάρι επειδή έκανε παρέα με την… πρώην κοπέλα του

Ηράκλειο: Εκτός ελέγχου ο 42χρονος μητροκτόνος – Φώναζε «βοήθεια» μέσα στο δικαστικό μέγαρο

Φωτιά τώρα στον Έβρο – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 13:11