search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:34
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Σήμερα το συγκλονιστικό φινάλε (Video)

07.07.2022 11:34
agries-melisses-new

Αυλαία μετά τρία επεισόδια ρίχνουν οι Άγριες Μέλισσες με το τρέιλερ που κυκλοφορεί να είναι αινιγματικό.

Ο Δούκας Σεβαστός στέκεται στο πλάι της Ελένης, όταν εκείνη είναι έτοιμη να γεννήσει, ενώ ο Ακύλλας πολύ κοντά, μαζί με τους άνδρες του διψά για αίμα.

Εκείνοι είναι έτοιμοι να τους βρουν ώσπου το κλάμα του νεογέννητου μωρού ακούγεται μόλις αυτό έρχεται στον κόσμο. Η αυλαία του επεισοδίου πέφτει και το τελευταίο επεισόδιο εκκρεμεί για να συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ.

Τα σπόιλερ για το μεγάλο φινάλε θέλουν τον Ακύλα να σκοτώνει τον Δούκα, τον Μελέτη να σκοτώνει στη συνέχεια τον Ακύλα και τη Μυρσίνη να πεθαίνει από τη στεναχώρια της.

Πάντως, ένα από τα πλάνα στο τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου, οι άνθρωποι του χωριού δείχνουν να βρίσκονται σε πένθος…

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας ο μεγάλος νικητής – Η ώρα της ανακοίνωσης, τα καυτά φιλιά και η αποκάλυψη για το έπαθλο (Videos)

ΕΡΤ1: Χάνει τον ύπνο του στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Σασμός: Συγκλόνισε το τελευταίο επεισόδιο – Το Twitter υποκλίνεται στη «γιαγιά Ειρήνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:34