search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Δημήτρης Κούβελας: Εκνευρίστηκε με το μενού… νοσοκομείου που σερβιρίστηκε σε Γεωργιανούς βουλευτές

07.07.2022 19:28
kouvelas_new

Έξαλλος έγινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κούβελας, με το δείπνο της Βουλής όπου είχαν ετοιμάσει κοτόπουλο βραστό με πουρέ νοσοκομείου.

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία από τη Γεωργία επισκέφθηκε τη Βουλή. Αφού οι Γεωργιανοί βουλευτές συνομίλησαν με την ελληνική πλευρά, όπου οι ομάδες φιλίας των χωρών μας συζήτησαν για την ενταξιακή πορεία της Γεωργίας στην Ε.Ε. και τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ήρθε η ώρα του επίσημου γεύματος.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, ο πρόεδρος της ελληνικής πλευράς, Δημήτρης Κούβελας, είδε ότι στο εστιατόριο της Βουλής τους είχε ετοιμάσει κοτόπουλο βραστό με πουρέ νοσοκομείου.

«Ούτε σε δίαιτα να ήμασταν», σχολίασε αρχικά και αναρωτήθηκε, μιλώντας σε συναδέλφους του: «Μα, ήταν αυτό μενού Βουλής;».

Βέβαια, στη συνέχεια για να διορθώσει… το γευστικό λάθος, το δείπνο προγραμματίστηκε στην «Ταβέρνα του Ψαρρά», στην Πλάκα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι καλλιτέχνες που θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές 

Νέα Δημοκρατία: Τι δείχνει έρευνα για τον Νότιο Τομέα – Ποιοι βουλευτές προηγούνται

Νέα Δημοκρατία: Το e-mail του γραμματέα Παύλου Μαρινάκη που αναστάτωσε τους Ευρωβουλευτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59