search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:37
MENU CLOSE

Οικονόμου: Ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση

07.07.2022 20:01
oikonomou_new

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα και την ανάρτησή του για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία αναφέρει ότι είναι παράγοντας αστάθειας, δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Όπως αναφέρει, ο κ. Οικονόμου, «ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς» σημειώνει και προσθέτει:

«Και σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, αυτό που λέει το εννοεί γι’ αυτό σε κάθε τοποθέτησή του επιμένει στην εξάντληση της κυβερνητικής συνταγματικής θητείας. Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το συμφέρον της Πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα».

Διαβάστε επίσης:

Ζεμενίδης: Στην Ουάσιγκτον λένε ότι στις 20/7 ο Ερντογάν ανακοινώνει προσάρτηση των Κατεχομένων

Τη δυσφορία του εξέφρασε ο Τσίπρας για τα F-16 στην Τουρκία – Συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εξωτερικών του Κογκρέσου (Photos)

Βουλή: Στα ύψη το θερμόμετρο για την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο – Κόντρα Φίλη με Συρίγο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50