search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:41
MENU CLOSE

Εισαγγελέας στον ΑΝΤ1 με στόχο την απονομή… τηλεθέασης (Video)

07.07.2022 16:12
seira_new

Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι τελικά το κεντρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο στην δικαστική-αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 με οριστικό τίτλο «Παγιδευμένοι» (είχε τίτλο εργασίας «Εξιλέωση») και προστίθεται στο πρόγραμμα του σταθμού για τη σεζόν 2022-2023.

Ο Λεβεντογιάννης, σύμφωνα με την ιστορία το σενάριο της οποίας υπογράφει η Σωτηρία Ψευτούδη, κάνει έναν εισαγγελέα που παραλαμβάνει το φάκελο υπόθεσης δολοφονίας νεαρής γυναίκας.

Την υπόθεση χειρίζεται μια δικηγόρος που υποδύεται η Λαμπίρη Φεντόρουφ. Αμφότεροι έχουν κοινό σκοπό: να εντοπίσουν αληθινούς δράστες και ηθικούς αυτουργούς.

Διαφέρουν όμως ως προς τη φιλοσοφία και αναπτύσσονται συγκρουσιακές καταστάσεις. Διότι για τον εισαγγελέα Νόμος και Δικαιοσύνη είναι έννοιες ταυτόσημες, ενώ για τη δικηγόρο είναι άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Στην προσπάθεια τους να διαλευκάνουν την υπόθεση θα βρεθούν σε ένα λαβύρινθο μυστικών, αναζητώντας την «έξοδο». Τα όρια πραγματικότητας και οφθαλμαπάτης δυσδιάκριτα.

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα φέρει μεν εισαγγελέα και δικηγόρο πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

Όλα αυτά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Βίκυ Μανώλη.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σκληρή «μάχη» για την πρωτιά – Οριακή επικράτηση του ΣΚΑΪ

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είπαμε, να κλέβετε με έναν τρόπο» (Video)

Άγριες Μέλισσες: Σήμερα το συγκλονιστικό φινάλε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:37