search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:50
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Σκληρή «μάχη» για την πρωτιά – Οριακή επικράτηση του ΣΚΑΪ

07.07.2022 13:18
tiletheasi15322_new

Από τις πιο σκληρές κόντρες τηλεθέασης σημειώθηκε την Τετάρτη και ειδικά στη βραδινή ζώνη 21:00 – 00:00 (και βάλε), γνωστή και ως prime time.

Ο Alpha μετέδωσε το τελευταίο για τη σεζόν επεισόδιο της σειράς «Σασμός», ο ΑΝΤ1 είχε το προτελευταίο επεισόδιο από τις «Άγριες Μέλισσες» και ο ΣΚΑΪ τον τελικό του «Survivor».

Το ριάλιτι επιβίωσης χάρισε το καλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών στον ΣΚΑΪ (15,9%).

Επειδή όμως παράλληλα «γκάζωσε» και ο ανταγωνισμός το μερίδιο του καναλιού δεν ήταν καλύτερο από αυτό που απέσπασε (16,2%) την προηγούμενη ημέρα χάρη στο μικρό τελικό του ριάλιτι.

Η σε εξέλιξη «τιτανομαχία» μεταξύ των τριών (Alpha, ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ) επηρέασε ως ένα βαθμό το μερίδιο του Mega, από τη μία ημέρα στην άλλη.

Υποχώρησαν επίσης και τα μεγέθη στα μερίδια των ΕΡΤ1 και Open, (μικρή) ανοδική τάση εμφάνισε το Star. 

Από τα διαγράμματα απόδοσης των καναλιών γίνεται αντιληπτό ότι όσο τα επεισόδια των σειρών μυθοπλασίας ήταν στον αέρα το ριάλιτι εμφανιζόταν να έχει εξάρσεις τηλεθέασης, η οποία απογειώθηκε από τα μεσάνυχτα κι έπειτα, όταν οι τέλειωσαν τα ελληνικά σίριαλ.

Διαβάστε επίσης:

HBO Max: «Μαύρη τρύπα» τριών δισ. δολαρίων αναγκάζει την πλατφόρμα σε ανασχεδιασμό – «Παγώνει» ευρωπαϊκές παραγωγές (photos/videos)

Άγριες Μέλισσες: Σήμερα το συγκλονιστικό φινάλε (Video)

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας ο μεγάλος νικητής – Η ώρα της ανακοίνωσης, τα καυτά φιλιά και η αποκάλυψη για το έπαθλο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:50