search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:21
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία υγειονομικών έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη – Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία (Video)

07.07.2022 20:57
mitsotakis_new

Υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή προχώρησαν σε διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι υγειονομικοί σήκωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα, ενώ στο σημείο, βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές.

Άμεσα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και οι συγκεντρωμένοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν γίνει αντίστοιχες διαμαρτυρίες και έξω από το σπίτι του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Καταδικάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος καταδικάζει τις διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού.

«Καταδικάζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχοποιούν τις οικογένειες που δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν μας εκφράζουν και συκοφαντούν τους 7.000 συναδέλφους που αφορά το μέτρο των αναστολών εργασίας. Συκοφαντούν συνολικά το υγειονομικό κίνημα που με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων για άρση αυτού του άδικου μέτρου χωρίς κανένα υγειονομικό όφελος.

Πολλές φορές διαδηλώσαμε δυναμικά έξω από τα Υπουργεία ποτέ όμως δεν διανοηθήκαμε να στοχοποιήσουμε οικογένειες υπουργών και πόσο μάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού. Υπάρχουν τα κυβερνητικά κτίρια να διαδηλώνουμε για τα δίκαια αιτήματά μας. Συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες ενάντια των άδικων αναστολών εργασίας την ώρα που έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα».

Διαβάστε επίσης:

Τη δυσφορία του εξέφρασε ο Τσίπρας για τα F-16 στην Τουρκία – Συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εξωτερικών του Κογκρέσου (Photos)

Ελληνικό Λόμπι στις ΗΠΑ: Στην Ουάσιγκτον λένε ότι στις 20/7 ο Ερντογάν ανακοινώνει προσάρτηση των Κατεχομένων

Βουλή: Στα ύψη το θερμόμετρο για την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο – Κόντρα Φίλη με Συρίγο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:19