search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:21
MENU CLOSE

Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός του

07.07.2022 22:58
limani_peiraia_new

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι του Πειραιά. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, ωστόσο ανέσυραν νεκρό τον 67χρονο οδηγό του οχήματος.

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή «ΗΕΤΙΩΝΑ» (πύλη Ε2).

Στην επίσημη ενημέρωσή τους οι αρχές σημείωσαν ότι στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών ανέσυραν τον 67χρονο άνδρα μετά τον εντοπισμό του οχήματος στον πυθμένα της θάλασσας.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το όχημά του ανέλκυσε γερανοφόρο όχημα του ΟΛΠ.

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία υγειονομικών έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη – Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία (Video)

Καλαμάτα: Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο με θύμα ντελιβερά – Μετά από σύγκρουση με ΙΧ εκσφενδονίστηκε σε αυλή σπιτιού

Φωτιά τώρα στο Μαρούσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07